Advies

Mogen wij u adviseren ?

Iedere locatie is anders, maar ook iedere klantenwens en situatie is anders. We komen eigenlijk nooit in een zelfde situatie. Wij komen dan ook graag bij u vrijblijvend kijken op locatie om de wensen te bespreken, de situatie te bekijken en aan
de hand van deze informatie een passend voorstel te maken welke past binnen uw budget en verwachtigingspatroon.

Een camerabewakingsysteem zoals wij deze adviseren zal altijd van zeer hoge beeldkwaliteit zijn. Zo zijn de meeste camera's bij ons van HD beeldkwaliteit waarmee u eventuele daders zeer goed zal kunnen herkennen. Al onze systemen kunt u via internet live volgen, met een smartphone, een tablet of een computer maar ook kunt u een monitor aansluiten op het door ons geleverde systeem.

Door gebruik te maken van zeer professionele camera's welke wij groot inkopen, kunnen wij voordelige pakketten samenstellen zonder dat de prijs hierdoor enorm duur zal uitpakken. Als klant zult u dan ook genieten van het gemak, de beeldkwaliteit en zeer zeker ook de uitstraling welke deze bewakingcamerasystemen u geven.

Alles onder een dak

Als gewaarde klant bent u bij CameraInstallatie.nl op het juiste adres als het gaat om een bewakingscamerasysteem waarbij u zelf niks meer hoeft te regelen. Vanaf A tot Z organiseren wij alles, vanaf het eerste contactmoment het advies, tot en met de installatie, ondersteuning, helpdesk en zelfs in het geval dat de eventuele justitie of politie camerabeelden nodig zal hebben.

Deze klanten gingen u voor: