Draadloze camera's

Het meest populaire product dat wij verhuren is de draadloze camera. Wij hebben deze dan ook ruim op voorraad aanwezig. De Ddaadloze camera zoals wij deze verhuren hebben wij beschikbaar als kleine bol, als grote opvallende box, maar ook als vaste paal, mobiele paal en zelfs een draadloze camera op zonne-energie.

De draadloze camera is universeel te gebruiken voor TV opnames, registratie van sportevenementen, maar ook voor de beveiliging van evenementen en of ondersteuning voor de politie en of andere hulpdiensten. De draadloze PTZ camera is enorm populair bij voetbalwedstrijden welke wij veelvuldig ondersteunen.

Draadloze PTZ

Draadloze en bestuurbare PTZ camera

PTZ camera

Overzicht is cruciaal, vooral op evenementen en festivals [ zoals onderandere Dance Valley, TT Assen ] is overzicht een aandachtspunt. De beveiligingbedrijven dienen niet alleen voor de veiligheid van de bezoekers te zorgen, maar ook is het een kunst om de collega’s onderling goed in de gaten te houden voor mogelijke dreigingen.

Door de inzet van overzicht camera’s kan er aardig op manuren worden bespaard maar is er ook meteen een stuk bewijslast. Een PTZ camera is ideaal te noemen; immers kunt u hem zelf besturen en richten op de punten die op dat moment van belang zijn.

Draadloze PTZ bewakingscamera

Dankzij de 360° draaihoek heeft u volledig overzicht, daarbij komt ook nog de zoom functie waardoor u personen makkelijker kunt identificeren of personen in de gaten kunt houden en daarbij te volgen. De kwaliteit is uitstekend te noemen, HD tot FULL HD.

Tijdelijke camera huren voor het beveiligen van uw eigendommen met onze cameraoplossing; dat is een schaalbare oplossing zonder investering ! Dat is het grote voordeel van huren. Huren van een PTZ camera is een ideale beveiliging oplossing en zeker als het gaat om direct bewijs.

PTZ Camera

Voorbeelden van camera beelden uit de verhuur

Hoe ziet een camerabeeld eruit van een bewakingscamera uit de verhuur. Een voorbeeld kunt u op de onderstaande foto's goed zien; dit zijn tijdelijke camera's voor een gemeente met overzicht op een plein en toegangswegen.

Tijdelijke camera voor de gemeente

 

De camera's zoals hier te zien zijn, zijn bestuurbare camera's; deze kunnen volledig ronddraaien, omhoog en naar beneden maar ook zeer ruim inzoomen om een object dichterbij te halen.

Overzichts camera bewaking voor gemeente

 

Drukke toegangswegen filmen met een camera om zo alles goed in de gaten te kunnen houden, kentekens, personen en zelfs de toevoer van vrachtwagens in de gaten houden.

Camerabewaking verhuur

4K opname camera's huren

Het huren van 4K beeld kwaliteit camera's voor een TV uitzending, live streaming, of zeer hoge beeld kwaliteit
camerabewaking kan bij ons al vanaf 175,- euro per camera. Neem gerust contact op over de huur mogelijkheden
van onze 4K beeld kwaliteit camera's.
4k
De camera's hebben standaard de mogelijkheden om ONVIF, IP, RTSP, Mjpeg, en H.264 aan te kunnen
sturen en gebruiken.

 

Deze klanten gingen u voor: