Installatie en montage

Zelf installeren of laten doen?

Security Rental is een onderneming die zoveel mogelijk mee denkt met de wensen van de klant. Zeker bij het installeren van een systeem is het belangrijk om tot een goed plan van aanpak te komen. Of u nu als klant de beveiliging zelf wilt installeren of dat door onze ervaren monteurs wil laten doen; ten alle tijden zullen wij u van juist advies voorzien.

Zo zijn er vele mogelijkheden bekabeld, draadloos en met- of zonder meldkamer. Voor passend advies voor u persoonlijke situatie kunt u ons altijd vrijblijvend contacten.

Voordelen van laten installeren:

- Geheel ontzorgt op u locatie;
- Altijd de juiste oplossing voorhanden;
- Flexibel;
- Geen stress.

Advies op maat

Wij helpen u graag verder. Wilt u meer informatie en een passend advies op maat ?
Dan kunt u ons bereiken op 036 52 90 007 of via het volgende e-mailadres: info@securityrental.e

Extra service tijdens huren

Het huren van een bewakingscamera, een meldkamer, of straalzenders is al een gemak op zich. Maar als u er zelf geen tijd of zin in heeft om het te gaan installeren, dan kunt u ook gebruik maken van onze installatieservice.

installatie

 

Bij het huren van beveiliging door middel van camera's op uw evenement en of festival komen er een hoop zaken bij kijken. U kunt ervoor kiezen om de gehele set te laten installeren door onze monteurs, wij komen dan op locatie om alles te plaatsen zoals u wenst en of op advies van ons de locatie in te vullen met camera's.

Veelal maken we gebruik van draadloze camera's op accu. Deze plaatsen we op gemiddeld 4 tot 6 meter hoog in palen of steigers, containers of het podium zelf, maar een hoogwerker zetten we zo nu en dan ook in als zendpaal/mast.

Gezien u te maken kunt krijgen met camera's, stroom, zenders, ontvangers, meldkamers en soms ook nog zonneenergie kan het wellicht een goed moment zijn om te besluiten de installatie door onze monteurs te laten plaatsen.

 

Monteren en demonteren

WIj nemen er graag de tijd voor om uw wensen te bespreken om dit zo goed mogelijk voor u te plaatsen op de dag dat dit gewenst is. Dit doen we ruim van tevoren zodat er geen deadline problemen ontstaan en u rustig uw eigen werk en opdrachten kunt doen.

Tijdens de montage van de gehuurde camera's heeft u er zelf geen last of overlast van; wij doen ons ding en aan het einde van de dag leveren wij op. De verantwoordelijke en zijn team krijgt van ons een korte training en instructie , een handboek en een noodlijn voor eventuele problemen of situaties.

Na einde van het evenement komen we weer langs en zorgen we dat alles netjes verwijderd zal worden, en weer richting ons magazijn zal gaan.

Medewerker voor het uitlezen van de camera beelden

Heeft u zelf geen tijd voor het bekijken van de beelden tijdens het evenement  ? Dan kunnen wij u voorzien in deze dienst door een van onze opgeleide medewerkers beschikbaar te stellen om de beelden tijdens het evenement te bekijken, uit te lezen en te registreren.

Onze medewerkers kunnen de werking van de camera's natuurlijk op hun duimpje en kunnen andere personen binnen uw organisatie aansturen naar de juiste plekken indien dat eventueel nodig mocht zijn.

Deze klanten gingen u voor: