Over Ons

Wij zijn Security Rental. Waarmee mogen wij u helpen?

 

Ontstaan uit passie voor techniek en noodzaak van klanten; het bedrijf Security Rental is onderdeel van CameraInstallatie.nl welke een van Nederlands grootste CCTV installateurs is met monteurs welke van techniek houden. De vraag van klanten is veelal het creatief oplossen van problemen welke wij een uitdaging noemen en zo kwam er steeds vaker de vraag naar verhuur producten welke iedere keer weer anders waren, en zo is SecurityRental ontstaan. 

Gedreven medewerkers met passie voor techniek

Met een vaste groep van 20 medewerkers zijn er techniekavonden, en is er voldoende mogelijkheid om producten te testen en door te ontwikkelen. Zo ontstaan er de meest mooie en veelal creatieve producten zoals op zonne-energie aangedreven zendwagens, mobiele meldkamers, zendmasten op zonne-energie en camera's op accu.

Security Rental

Wij gaan de uitdaging aan

Veel klussen zoals wij die aangeboden krijgen durven andere bedrijven niet aan. Wo weten we het nog goed hoe ons gesprek met de TT in Assen is verlopen. De vraag was kunnen jullie voor ons een draadloos camerasysteem leveren en er vanuit gaan dat er nergens stroom is. De extra uitleg was dat het andere bedrijven niet gelukt was en ze het nu zat waren. 

Wij zijn de uitdaging aangegaan en het gehele binnen- en buitengebied hebben we volledig draadloos en op zon- en accustroom kunnen voeden zonder ook maar enige storing te hebben ondervonden.

camera op evenement

Iedere dag is net weer even anders

Iedere klus is voor ons een uitdaging en altijd net evens anders, want niet iedere situatie is hetzelfde; nog even los genomen van de wens van de klant en de verwachtingen van de beveiliging. Wij denken niet alleen mee, maar geven ook advies. Dit kost u niets extra's; dat is gewoon passie.

 Scherpe camerabeelden

Haarscherp is ons meest gebruikte woord

Wij vinden kwaliteit meer dan belangrijk en hebben het geluk dat wij altijd ook met het nieuwste van het nieuwste mogen werken. Ons moeder bedrijf CameraInstallatie.nl heeft met 45 000 geinstalleerde camera's de mooiste modellen en technieken tot zijn beschikking endat is voor ons als SecurityRental als een kind in een snoepwinkel.

Alles wat we leveren, maken en verhuren is haar en haarscherp; iedere camera daar spatten de beelden er vanaf. Het Whauw effect is dan ook wat we bij onze opdrachtgevers voor elkaar krijgen.

 

Zien is geloven, kom eens kijken in onze camerabewaking showroom 

Persoonlijke aandacht en maatwerk, wij maken uw project geheel op maat volgens uw wens
en volgens uw budget tot een succes. Maar iedereen wil graag zien wat ze krijgen, en
wat de mogelijkheden zijn voor uw beveiliging project, wij nodigen u uit
kom gerust bij ons langs we nemen graag de tijd om u te laten zien wat de
mogelijkheden zijn met bewakingcamera's.

 

Showroom Camerabewaking huren

 

Een bewakingscamera huren , of een camerabewaking set voor langere tijd in de lease ? wat zijn
de mogelijkheden en wat kan een bewakingscamera precies ? voor ieder project hebben wij een
oplossing en bestaat het niet ? dan ontwikkelen we het in eigen beheer !

Bewakingscamera projecten showroom

Voor alles is er wel een oplossing te vinden, zeker met de kennis van ons bedrijf, onze mensen en onze producten
wij vertellen u dit graag vol passie ! sterker nog onze klanten vertellen u er ook graag over.
Vergader ruimte Camerabewaking huren

Deze klanten gingen u voor: