Verhuur pakketten

U wilt bepaalde zaken in beeld brengen? Security Rental levert u hoogwaardige mobiele cameratechniek op maat. U bepaalt aan welke eisen het systeem moet voldoen waarna onze specialisten u zullen adviseren over de te gebruiken cameratechniek. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het installeren van (tijdelijke) camerasystemen. Welke wensen u ook heeft, Security Rental brengt het voor u in beeld. Onze specialisten doen dit snel, accuraat, professioneel en staan dag en nacht voor u klaar.

 • Bestuurbare PTZ camera’s ( Pan / Tilt / Zoom );
 • Overzicht camera’s;
 • Groot hoek camera’s / breedbeeld;
 • Zoom camera’s;
 • Dag- en nachtcamera’s;
 • Infrarood camera’s;
 • Mobiele meldkamer set’s/ live cameratoezicht;
 • Zendmasten / P2P / Straalzenders;
 • Straalzenders [ point 2 point ];
 • Mobiele camera unit [ Blackbox camera ];
 • Steunzenders en versterkers;
 • VC-Wagen / Commando wagen – Mobiele camerabewaking post.

Veelal kiezen de meeste opdrachtgevers voor een overzichtscamera. Dit is een camera met een zeer hoge beeldresolutie welke ook gebruikt kan worden voor TV en/of DVD opname, maar ook zeer geschikt is voor digitaal onderzoeken/of camerabewaking op grote schaal.

Ook kent de P.T.Z. camera, dit is een op afstand bestuurbare dome camera, enorme populariteit. Doordat deze camera’s te bedienen zijn kan deze, gemonteerd aan een cameramast, 360 graden draaien. Door het enorme zoombereik kan tot 300 meter een kenteken gelezen worden.

De inzet van een mobiel camera systeem kan ook dienen voor het monitoren van:
Weilanden, spoorwegovergangen, risicotrajecten, koperdiefstallen, bouwterreinen of bouwlocaties, leegstaande kantoorpanden, kermis beveiliging/bewaking, calamiteiten, zoals na een brand, faillissementen (boedelbewaking), misdrijven en ongevallen.

Indien er op locatie beperkte toegang is tot een stroomvoorziening en geen internet, leveren wij u een oplossing voorzien van accu’s en zonnepanelen. Daarnaast biedt Security Rental ook de mogelijkheid om camerabeelden via het telefoonnetwerk (3G/4G) te versturen. Kortom, wij bieden u in iedere situatie een passende oplossing.

Mobiele camera unit universeel inzetbaar door eigen stroom voorziening
Voor ieder project hebben wij wel een technische oplossing, met of zonder stroom, met of zonder internet en met of zonder opname. Wij zorgen voor een passende en kloppende technische oplossing.

Bestaat iets niet ? Wij maken het en gaan dan ook graag de uitdaging met u aan !

De mobiele VC-Wagen / Commando wagen – Mobiele camerabewaking post is mobiel en dus overal te plaatsen, het unieke aan de door ons gebruikte techniek is dat de camera’s welke in de camera-wagen te ontvangen zijn zo van dermate hoge kwaliteit zijn; zoddat we ons ook echt onderscheiden van anderen. U kunt het vergelijken met TV kwaliteit - vloeiende beelden tot wel honderden meters inzoombaar.

De camerabeelden gebruiken en het gebruik van een bewakingcamera
HD Bewakingscamera’s worden voor steeds meer bedrijven en vooral het midden- en kleinbedrijf steeds belangrijker. Een HD  bewakingscamera is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van uzelf, maar zeker ook voor uw klanten en leveranciers. Steeds vaker komt het voor dat winkeliers het slachtoffer zijn van overvallen en de beelden van de bewakingscamera’s veel te wensen over laat, waardoor de daders niet opgepakt kunnen worden. De kwaliteit van de ene HD camera is zeker de andere niet, echt goede kwaliteit is dan ook lastig te vinden.

Veel klanten komen erachter dat als ze de beelden van de beveiligingscamera echt nodig hebben het afkijken en opslaan van deze beelden een lastig karwei en en vaak verkeerd staat ingesteld of dat de werking onbekend is, de winkel waar het gekocht is daar is deze kennis veelal niet aanwezig.

Daardoor is het aan te raden  een beveiligingscamera systeem professioneel te laten installeren zodat u verzekerd bent van een goede werking en terug kan vallen op support als u vragen heeft over de werken van de security camera’s.

Camerasysteem huren of kopen?

Uw locatie beveiligen met een camerasysteem? Dan kunt u een camerasysteem huren of kopen. Voor korte tot middellange termijn projecten is huren voordeliger omdat u niet hoeft te investeren in installatie en apparatuur en natuurlijk het onderhoud. Een camerasysteem kopen is voor de hand liggend als u blijvend over een camerabewakingssysteem wenst te beschikken, hierin maken wij graag een passend voorstel.

Een beveiligingscamera maakt opnamen met als doel criminaliteit te voorkomen en op te sporen. De opnamen worden vaak achteraf gebruikt voor dader-identificatie en als juridisch bewijs in rechtszaken. U werkt preventief door beveiligingscamera’s in te zetten, inbrekers hebben de voorkeur aan panden zonder camerabeveiliging.

Deze klanten gingen u voor: